Alda en Sabrina

Ontmoet ons getalenteerde team van beauty specialisten, opgericht door Sabrina en Alda – twee vriendinnen die hun liefde voor beauty en wellness hebben omgezet in een succesvolle onderneming. Onze professionals hebben elk hun eigen specialiteit. Laat ons je helpen om de beste versie van jezelf te zijn en ontdek wie jouw volgende behandeling onvergetelijk gaat maken.

Ons Team

Welkom bij The Beauty Corner Breukelen! Ons team van professionele en gepassioneerde schoonheidsspecialisten staat voor u klaar om u te helpen ontspannen, verjongen en stralen. Wij bieden een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Bij ons staat u centraal en we zullen er alles aan doen om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Kom langs en ervaar zelf waarom onze klanten ons aanbevelen aan hun vrienden en familie!

Alda

Hoi! Ik ben Alda en maak al meer dan 20 jaar kunstnagels. Door trainingen te volgen in Kiev heb ik me de laatste jaren verder ontwikkeld. Het maken van mooie nagels is mijn passie en ik voel me gezegend dat ik er mijn werk van heb kunnen maken. Mijn specialiteit is het werken met BIAB, omdat het net zulke mooie nagels oplevert als kunstnagels. Daarnaast ben ik een allround nagelspecialist.

Sabrina

Hallo, ik ben Sabrina Brouwer. In 2017 startte ik “By Sabrina” in Breukelen, nadat ik jaren had gewerkt als schoonheidsspecialiste en pedicure in diverse salons. Ik geef aandacht en kwaliteit aan mijn behandelingen. Naast pedicure ben ik gespecialiseerd in wenkbrauwstyling met verf en henna en geef ik ook andere behandelingen, zoals tanden bleken. Samen met Alda ben ik nu mede-eigenaar van The Beauty Corner Breukelen. Kom langs en ervaar het zelf!

Jamie

Hoi! Ik ben Jamie. Het zetten van wimpers begon als hobby, maar ik heb er uiteindelijk mijn werk van gemaakt. Met jarenlange ervaring ga ik professioneel en precies te werk om mijn klanten het mooiste resultaat te geven. Naast het zetten van wimpers, bied ik ook wenkbrauwshaping en gezichtswaxen aan. Boek je afspraak via mijn website en dan zie ik je snel! Liefs, Jamie.

Ingrid

Maak kennis met Ingrid, al 12 jaar een bekend gezicht in Breukelen en omstreken met haar bedrijf Stophaar, gespecialiseerd in definitieve laserontharing. Ingrid werkt met de nieuwste laserapparatuur, waaronder de diode laser, die geschikt is voor de meeste haartypes. Ze biedt ook opties voor het laseren van fijner haar en donkere huidtypen. Vertrouw op de expertise van Ingrid voor veilige en effectieve laserontharing. Maak vandaag nog een afspraak bij Stophaar!

AHMET

Maak kennis met Ahmet, onze expert in huidverzorging en anti-aging. Met een levenslange passie voor de beautywereld heeft Ahmet zich gespecialiseerd in geavanceerde huidverbeteringstechnieken, waaronder de behandeling van acne, pigmentvlekken, en rimpels. Na uitgebreide trainingen en persoonlijke overwinningen, waaronder zijn strijd tegen kanker, brengt Ahmet zijn expertise naar ons team. Hij richt zich op anti-aging, permanente make-up, en DNA huidanalyse.