Wat is BiaB?

BiaB is een afkorting van ‘Builder In A Bottle’, bouw(gel) in een flesje dus. Het is een verstevigende, opbouwende gel die bedoeld is voor de natuurlijke nagels. Tegenwoordig zijn er veel mooie producten waarmee je de natuurlijke nagel goed kunt versterken, waardoor kunstnagels eigenlijk overbodig zijn geworden. De BiaB behandeling is dan ook bedoeld als vervanger van kunstnagels. Door vooraf eerst een manicure toe te passen, wordt het resultaat een mooie en verzorgde korte nagel.

Waarom is BiaB beter dan gel of acryl?

Het grootste verschil tussen BiaB en gel- of acrylbehandelingen zit in de stevigheid van de nagel. Gellak is al sterker dan de reguliere nagellak, maar BiaB geeft net die extra stevigheid die de meeste vrouwen willen, waardoor de nagels minder snel breken of scheuren. BiaB is een flexibele en verstevigende gel die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Na de eerste behandeling zul je al merken dat je nagels harder groeien, en na ongeveer de derde behandeling zul je zien dat je nagels een mooie natuurlijke vorm krijgen en dat je nagelbed mooier wordt.

FAQ

Waarom is BiaB zo goed?

BiaB heeft net als een gelnagel een bepaalde flexibiliteit, waardoor het meebuigt met de eigen nagel. Vaak is BiaB zelfs wat flexibeler, waardoor de kans op breuken en barsten klein is. Bovendien egaliseert het oneffenheden in de natuurlijke nagel.

Hoe snel groeien nagels met BiaB?

Nagels groeien gemiddeld 2-3 mm per maand. Het is aan te raden om de BiaB-nagels tussen de 3 en 4 weken te laten vervangen. Bij een nagelbijter is dit soms eerder nodig.

Hoelang blijft BiaB mooi?

De BiaB-nagels blijven 3 tot 4 weken zitten. Je kunt de behandeling zo vaak herhalen als je wilt. Let op: het moet, net als gellak, professioneel verwijderd worden in onze salon.

Wat kost een BiaB behandeling?

Een nude behandeling, dat wil zeggen zonder extra nagellak, kost 45,50 euro. Wil je een kleurtje laten aanbrengen? Dan kost de extra gellak 49,50 euro.

Hoelang zijn we bezig met jouw BiaB behandeling?

Ongeveer een uur. Een nabehandeling zal iets langer duren, aangezien we de nagel opnieuw moeten modelleren.

Wil je meer informatie over de BiaB behandeling?

Dan kun je ons altijd bellen voor meer uitleg.